Wel of geen www voor uw domeinnaam?

Een goed ontwikkelde website is niet alleen te bereiken wanneer er www voor uw domeinnaam geplaatst wordt. De website dient ook bereikbaar te zijn zonder de www.

Het valt mij op dat website’s van toch grote bedrijven onbereikbaar zijn wanneer ik er geen www voor type. Ik vind dit zelf een groot nadeel, ik typ namelijk bijna nooit www voor een domeinnaam want soms foutmeldingen tot resultaat heeft.

Ik weet dat deze foutmelding misschien door het feit komt dat ik geen www er voor geplaatst heb, maar voor sommige internet gebruikers is het verschil tussen wel of geen www onbekend en gaan er al snel van uit dat de website onbereikbaar is.

Het resultaat, één bezoeker minder. En deze ene bezoeker had misschien wel een goede klant kunnen worden.
Zoekmachines zullen uw website als twee verschillende website’s zien wanneer het niet is ingesteld dat zonder www ervoor naar www.uwdomein wordt doorgestuurd. Dit is niet de bedoeling, het is namelijk een website, welke voor de volle 100% opgenomen moet worden in de zoekresultaten. Het is daarom belangrijk dat dit goed staat ingesteld. Dit kunt u doen doormiddel van htaccess.

Meer informatie over htaccess vind u hier: http://www.jewebsitepromoten.nl/wel-of-geen-www.php